Chinese Massages

Een goede professionele Chinese kruiden- of lichaamsmassage doet wonderen, echt!
Het is een beloning voor uw lichaam en geest. Als u regelmatig gemasseerd wordt, gaat u zich fitter voelen, slaapt u beter en wordt u vrolijker. Massage stimuleert uw stofwisseling en bevordert daarmee de voeding en reiniging van uw lichaam.

China Body, goed voor uw lichaam!

Professionele Chinese lichaamsmassage


Massage

We leven in een hectische tijd, met veel spanningen en onnatuurlijke- of verkeerde houdingen. Deze levensstijl heeft tot gevolg dat we veel lichamelijke klachten hebben, zoals stress, vermoeidheid, slapeloosheid, rugklachten, pijnlijke gewrichten, pijnlijke nek en schouders, hoofdpijn, RSI-klachten, pijnlijke voeten en benen of andere soorten klachten die niet direct duiden op een lichamelijke tekortkoming.
De professionele Chinese kruiden- of lichaamsmassage van China Body richt zich op uw algehele ontspanning van uw lichaam en geest en verzacht de pijn en stijfheid in uw spieren en gewrichten, verbetert de doorbloeding en stimuleert de afvoer van afvalstoffen. Deze beproefde techniek richt zich voornamelijk op uw spieren en gewrichten.
Uw spierstelsel wordt soepel gemaakt zodat een goede doorbloeding weer mogelijk kan worden. Het enige wat u hoeft te doen is ontspannen. Sluit uw ogen en geniet van een heerlijke Tuina massage. Indien gewenst kunt u kiezen voor een hardere Sportmassage, de keuze is aan u.
Voor extra heftige klachten heeft China Body een speciale lotion die diep in het weefsel doordringt, rechtstreeks overgevlogen vanuit China. Na deze professionele Chinese kruidenmassage (Tuina of Sport) voelt uw lichaam warm en ontspannen aan. Er zal doorgaans een nog betere doorbloeding en een afname van de pijn bij blokkades zijn. Tevens zal de circulatie van uw energie verbeterd worden. Na de behandeling is het verstandig water te drinken als extra stimulans voor de verwijdering van afvalstoffen. Deze weldoende massage bevordert uw fysieke en lichamelijke gezondheid en werkt preventief tegen lichamelijke klachten.

Opmerking bij massages

Helaas blijkt het nodig te vermelden dat China Body geen seksuele handelingen verricht. China Body is een professionele studio waar uw gehele lichaam centraal staat, hiertoe hoort ook een serieuze lichaamsmassage. Die gene die meer wilt dan een professionele massage is niet welkom. Elke klant wordt beleefd, doch dringend verzocht ondergoed aan te houden. Misbruik wordt altijd gemeld bij de politie.