Contactgegevens, Openingstijden en Overige informatie

Adresgegevens

China Body

Nieuwe Langendijk 68 (nabij Koepoortbrug)
2611 VL Delft

Telefoon: 015-2145100

E-mail: info@chinabody.nl

Openingstijden

Maandag t/m Zaterdag:
10:00 - 19:00 uur
Zondag:
12:00 - 18:00 uur
Feestdagen:
Aangepaste tijden of gesloten
Zomerperiode:
Mogelijk langer open dan 19:00 uur

Pinnen

Bij China Body kunt u pinnen. Vanwege veiligheid heeft dit onze voorkeur

Overige informatien

KvK-nr: 62761471
BTW-nr: NL002509207B71

Auteursrecht

Algemeen
Alle op deze site beschreven teksten, alsmede de naam China Body, het logo en alle ontwerpen zijn het exclusieve eigendom van China Body. Gebruik door derden is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van de eigenaar
Nail art
Het copyright (auteursrecht) op aangebrachte nail art motieven en andere ontwerpen berust geheel en altijd bij China Body. Indien de klant de aangebrachte nail art ontwerpen wil laten fotograferen moet vooraf schriftelijk toestemming verleend worden door China Body. China Body kan hiervoor een in haar oordeel redelijke vergoeding eisen. Te allen tijde moet "Bronvermelding: China Body - Delft" als bronvermelding vermeld worden (zie ook de algemene voorwaarden, artikel 3)

Kopierecht en ontwerp

© China Body © 2010 - heden. Webontwerp door China Body

China Body Nieuws

De "geschiedenis" van China Body

China Body bestaat inmiddels ruim een decennium (sinds 1 maart 2010) en heeft in de loop der jaren een kwaliteitsnaam opgebouwd in Zuid-Holland. Van heinde en ver komen klanten naar China Body, en dat is natuurlijk niet voor niets!

China Body, goed voor uw lichaam!

01 maart 2010. China Body wordt officieel gestart. Hieraan voorafgaand is er veel werk verzet; onder andere het concept bedenken, een locatie vinden, inschrijven bij de Kamer van Koophandel, gemeente- en belastingzaken regelen en niet te vergeten een website bedenken en ontwerpen. Verder wordt in minder dan één maand de gehele studio verbouwd.

08 april 2010. China Body opent haar deuren.
Op 8 april 2010 opent China Body haar deuren voor klanten. In het begin natuurlijk nog wat onwennig, maar al snel vindt China Body haar draai. Dit geldt ook voor haar klanten, die blijken China Body een fijne en professionele Beauty Studio te vinden.

19 september 2010. Interview voor krant.
Yang Yang wordt geïnterviewd voor de krant "Delft op Zondag". Op 19 september verschijnt het redactionele stuk in de krant.

04 oktober 2010. Reclame in krant. China Body maakt reclame in de krant "Delft op Zondag". Gedurende drie maanden maakt China Body doormiddel van een advertentie reclame ter ondersteuning van haar naamsbekendheid.

08 april 2011. China Body is jarig.
Op 8 april 2011 bestaat China Body precies één jaar, In het afgelopen jaar heeft China Body zich ontwikkeld tot een bekende Beauty Studio in Delft en de omgeving. Meer en meer mensen weten de weg naar China Body te vinden.

29 mei 2011. Nieuwe website voor China Body.
Hoewel er regelmatig positieve reacties over de website zijn, wordt er toch gewerkt aan een nieuwe website. Het doel van de nieuwe website is naast een aantal cosmetische veranderingen nóg vollediger te zijn. O.a. de pagina "Bu Huo Guan (Cupping)" wordt aan de site toegevoegd.

09 augustus 2011. China Body maakt een jaar lang reclame. Een jaar lang heeft China Body een vermelding op www.nagelstudio-info.nl.

15 juli 2012. China Body maakt een jaar lang reclame.
China Body verlengt haar reclamevermelding op nagelstudio-info.nl.

30 augustus 2012. China Body promoot stichting Diva Dietvorst.
China Body promoot stichting Diva Dietvorst actief door posters op het raam en in de winkel op te hangen. De stichting zamelt geld in voor Mara Dietvorst, om Mara te helpen genezen van neuroblastoom kinderkanker.

14 september 2012. China Body sponsort studentenvereniging.
 China body sponsort de Delftse studentenvereniging Sint Jansbrug die in okbober 2012 haar 13e lusturm viert in verband met het 65 jarig bestaan van de vereniging.

13 mei 2013. China Body stelt stage plaats beschikbaar.
Voor de tweede maal stelt China Body een twee weken durende "snuffel"stageplaats beschikbaar voor een leerling van het Grotius College te Delft.

29 juli 2013. China Body maakt jaar lang reclame.
Voor het derde jaar heeft China body een vermelding op nagelstudio-info.nl.

08 oktober 2013. Mara Dietvorst (12 juni 2010 - 8 oktober 2013) Ongeveer een jaar geleden promootte China Body stichting Diva Dietvorst actief om geld in te zamelen voor Mara die leed aan neuroblastoom kinderkander. Helaas hebben alle behandelingen die Mara heeft ondergaan niet geholpen en is Mara op 8 oktober 2013 overleden. Met toestemming van ouders wordt speciaal deze vermelding hier gemaakt in de hoop dat u wilt doneren voor kinderen met deze ziekte. Meer informaite kunt u vinden op de website van Villa Joep www.villajoep.nl.

05 november 2013. Nieuwe website voor China Body.
Een nieuwe website voor China Body! Met meer fleurige- en vrouwelijke kleuren en meer van deze tijd.
Omdat er veel positieve reacties zijn over de opzet van de site is hier niet veel aan veranderd. De index-pagina bestaat nu uit tegels waaruit de klant een eerste keuze maakt. Pas in de pagina's daarna wordt een rol-menubalk zichtbaar. In het logo ten slotte, is de schaduwrand iets aangepast zodat het logo beter zichtbaar is geworden.

08 april 2014. Bescheiden prijsverhoging na 4 jarig bestaan China Body.
China Body bestaat 4 jaar en heeft in de afgelopen jaren nooit haar prijzen verhoogd. Na 4 jaar wordt er een uiterst bescheiden prijsverhoging doorgevoerd voor sommige diensten.

05 juni 2014. China Body heeft ruimere openingstijden.
China Body verruimt haar openingstijden met 1 uur. Het blijkt dat veel vrouwen "toch nog even langskomen". Om hieraan gehoor te geven de verruimde openingstijden tot 20:00 uur.

08 april 2015. China Body bestaat 5 jaar!
Op 8 april is het precies 5 jaar geleden dat China Body voor het eerst haar deuren opende voor klanten.

07 oktober 2015. Uitbreiding diensten.
 China Body heeft haar diensten uitgebreid met wimperextensions. Tevens wordt er nu onderscheid gemaakt tussen een Tuina- en Sport massage voor zowel de Professionele Chinese lichaamsmassage als voor de Professionele Chinese Kruidenmassage.

01 maart 2016. China Body verbouwd de beauty studio.
Precies 6 jaar nadat China Body officieel is gestart, is de studio volledig verbouwd. De verbouwing heeft drie weken in beslag genomen en de studio ziet er nu totaal anders uit dan voorheen. Er is één pedicurestoel bijgekomen. Het totaal bedraagt nu vier plaatsen, waarbij direct duidelijk wordt dat hier meer nadruk op komt te liggen. Drie pedicurestoelen zijn voorzien van een voetenbar met automatische watervoorziening. Ook is er een gezichtsbehandelingskamer waar o.a. wimperextensions worden gedaan. Met een moderne indeling en overal LED licht kan China Body er weer een tijdje tegenaan!

15 april 2016. China Body aanwezig bij de 'Ladies Night 2016' van TU Delft personeelsvereniging Prometheus.
 China Body is gevraagd door de personeelsvereniging Prometheus van de TU Delft om op haar jaarlijkse 'Ladies Night' het nagellakken te verzorgen. Verheugd en vereerd was het antwoord ja! Circa 100 vrouwen waren aanwezig en China Body had het druk! Een continu lange stoet van vrouwen tijdens het 4,5 uur durende evenement. 35 verschillende kleuren nagellak, waarvan er 33 gebruikt zijn. Keuze genoeg dus en veel positieve reacties! Het was een geslaagde avond voor de 100 aanwezigen én voor China Body.

11 juli 2016. Pinnen bij China Body.
 Vanaf nu is het mogelijk om te pinnen bij China Body.

13 juli 2016. China Body genoemd op "indebuurt Delft".
 China Body is genoemd in het nieuwe platform "indebuurt Delft", het nieuwe platform dat Delftenaren via nieuws, artikelen, aanbiedingen en tips inspireert en informeert over hun buurt.

01 maart 2020. China Body bestaat 10 jaar! Tien jaar geleden is China Body officieel gestart.

15 maart 2020. Corona crisis.
 Door de pandemie van het SARS-CoV-2 virus, wordt ook China Body getroffen. Op last van de overheid worden vele winkels, horeca, etc. per direct gesloten. De werkzaamheden die China Body verricht worden gezien als een contactberoep. Gevolg hiervan is de directe, maar tijdelijke sluiting.

08 april 2020. China Body 10 jaar open voor klanten!
 China Body zou op 8 april precies 10 jaar open zijn voor haar klanten. Door de Corona crisis is dit tijdelijk niet het geval.

24 april 2020. China Body breidt uit met een kamer voor gezichtsbehandelingen en speciale behandelingen.
 Vlak voor de tijdelijke stuiting ten gevolge van de Coronapandemie, was China Body al bezig met de uitbreiding van de studio met eem kamer speciaal voor (met name) gezichtsbehandelingen. In de tussentijd is dit afgerond zodat klanten na de heropening hier direct gebruik van kunnen maken. De ruimte wordt o.a. gebruikt voor wimperextensions, wenkbrouwen, gezichtsmaskers, Chinese cupping en zogenoemde "SUN HOPE behandeling" waardoor de gezichtshuid strakker wordt.

11 mei 2020. Corona crisis.
 Vandaag, na acht weken sluiting, worden de maatregelen weer iets versoepelt en mogen contactberoepen, zoals nagelstudio's, etc. weer voorzichtig beginnen. Wij zijn blij!

19 december 2021. Corona Crisis.
Voor een derde maal wordt China Body op last van de overheid gesloten. Een nieuw virus-variant doet haar intrede, het Omnicron virus.

03 januari 2022. Prijsverhoging.
Na ruim acht jaar voert China Body een prijsverhoging door.

03 januari 2022. Een nieuwe website voor China Body.
Een geheel nieuwe site die nu goed geschikt is voor de smart phone, tablet, laptop én computer.

01 oktober 2022. Veranderde openingstijden. China Body sluit nu om 19:00 uur. Gedurende de zomerperiode is de studio langer open, indien noodzakelijk.

26 november 2023. Premium pennen. Voor de aankomende maand december heeft China Body een leuk presentje voor haar klanten*, een kwaliteitspen voorzien van het China Body-logo met aan de achterkant ons telefoonnummer. *Zolang voor voorraad strekt.

04 april 2024. Verbouwing studio. Met het plaatsen van twee volautomatische Spa pedicurestoelen die voorzien zijn van diverse massage functies, wordt de volledige verbouwing van de studio afgerond.