Pedicure

Dé absolute nummer 1 Specialiteit van China Body; Pedicure!
Een ingegroeide teennagel of een likdoor? Doorgaans geen probleem voor China Body.
Na een originele Chinese pedicurebehandeling is het alsof u op kussentjes loopt. Uw voeten verdienen het!


China Body, goed voor uw lichaam!

Pedicure

Pedicure

Uw voeten worden zwaar belast. Veel mensen hebben daardoor een dikke eeltlaag op hun voeten. Eelt is een verdikking van de hoornlaag van de huid, het beschermt uw huid. Te veel eelt kan echter pijn veroorzaken en wordt veelal veroorzaakt door wrijving in te ruime of knellende schoenen. Ook hebben veel mensen last van pijnlijke- of vermoeiende voeten waardoor bijvoorbeeld de doorbloeding niet optimaal is.
De Chinese voetverzorging zal een verlichting zijn voor uw voeten en start met het weken van uw voeten in warm water dat voorzien is van zeezout. Door het weken in dit bad wordt uw huid zacht zodat het eelt makkelijker te verwijderen is. Vervolgens worden uw nagels juist geknipt en gevijld en worden uw voeten ingewreven met (Chinese) crème. Tenslotte kunnen uw nagels worden gelakt.
Een regelmatige pedicurebehandeling is goed voor uw voeten en kan op die manier voetschimmel en eczeem helpen voorkomen. Daarnaast is het ook nog een prettige behandeling. Een originele Chinese pedicurebehandeling is een must voor uw voeten!