Manicure

Ga lekker zitten en geniet van een goede manicure. Een manicure van China Body is niet alleen lekker om te ondergaan, maar ook nog eens gezond!

China Body, goed voor uw lichaam!

Manicure

Manicure

Na een Chinese manicurebehandeling voelen uw handen weer heerlijk zacht aan en zien ze er weer stralend uit. Verwen uzelf eens met een echte Chinese manicurebehandeling van China Body! 
Door bijvoorbeeld schoonmaakmiddelen of weersomstandigheden zoals zon, water, wind of koude, kunnen uw handen beschadigd raken of er minder mooi uitzien. Een manicure, de verzorging van uw handen en nagels, kan wonderen doen.
In water worden uw vingertoppen zacht gemaakt zodat de verzorging van uw nagelriem inclusief het eventueel verwijderen van velletjes makkelijker zal zijn. Daarna worden de nagels bijgewerkt, in vorm gevijld en uw handen met zachte (Chinese) crème gemasseerd. Tot slot worden uw nagels behandelt met een vitaminelotion wat helpt om uw nagelriem in conditie te brengen of te houden en worden uw nagels desgewenst gelakt in de kleur die u wenst.
Bij een regelmatige behandeling zal uw huid minder snel rimpels vertonen en zal uw nagelriem (en dus ook uw nagels) er beter gaan uitzien. Als vanzelfsprekend zullen uw handen heerlijk aanvoelen!