Voor mooie nagels, bel ons op 015-2145100.
  Chinese Cupping kan helpen bij o.a. rugpijn of frozen shoulder.
  Kies eens een ontspannende gezichtsbehandeling!
  Vertroetel uzelf... neem eens een manicure of pedicure!
  Een hand- of voetmassage bevordert uw bloedsdoorloop.
  China Body is dé Beauty Studio voor de bewuste vrouw! 

Manicure

Na een Chinese manicurebehandeling voelen uw handen weer heerlijk zacht aan en zien uw handen er weer stralend uit. Verwen uzelf eens met een echte Chinese manicurebehandeling! 
Door bijvoorbeeld schoonmaakmiddelen of weersomstandigheden zoals zon, water, wind of koude kunnen uw handen beschadigd raken of er minder mooi uitzien. Een manicure, de verzorging van uw handen en nagels kan wonderen doen.

In water worden uw vingertoppen zacht gemaakt zodat de verzorging van uw nagelriem inclusief het eventueel verwijderen van velletjes makkelijker zal zijn. Daarna worden de nagels bijgewerkt, in vorm gevijld en uw handen met zachte (Chinese) crème gemasseerd. Tot slot worden uw nagels behandelt met een vitaminelotion wat helpt om uw nagelriem in conditie te brengen of te houden en worden uw nagels desgewenst gelakt in de kleur die u mooi vindt.
Bij een regelmatige behandeling zal uw huid minder snel rimpels vertonen en zal uw nagelriem er beter uit gaan zien. Als vanzelfsprekend zullen uw handen heerlijk aanvoelen en er weer prima uitzien.

         

Pedicure

Na een originele Chinese pedicurebehandeling is het alsof u op kussentjes loopt. Uw voeten verdienen het!

Uw voeten worden zwaar belast. Veel mensen hebben daardoor een dikke eeltlaag op hun voeten. Eelt is een verdikking van de hoornlaag van de huid, het beschermt uw huid. Te veel eelt kan echter pijn veroorzaken en wordt veelal veroorzaakt door wrijving in te ruime of knellende schoenen. Ook hebben veel mensen last van pijnlijke- of vermoeiende voeten waardoor bijvoorbeeld de doorbloeding niet optimaal is.

De Chinese voetverzorging zal een verlichting zijn voor uw voeten en start met het weken van uw voeten in warm water dat voorzien is van originele Chinese gezondheidskruiden die een kalmerende werking hebben op de huid. Door het weken in dit kruidenbad wordt uw huid zacht zodat het eelt makkelijker te verwijderen is. Vervolgens worden uw nagels juist geknipt en gevijld en worden uw voeten ingewreven met (Chinese) crème. Tenslotte kunnen uw nagels worden gelakt.

Een regelmatige pedicurebehandeling is goed voor uw voeten en kan op die manier voetschimmel en eczeem helpen voorkomen. Daarnaast is het ook nog een prettige behandeling. Een originele Chinese pedicurebehandeling is een must voor uw voeten!

         

China Body is dé Beauty Studio voor de bewuste vrouw, China Body is er voor u. China Body, goed voor uw lichaam!


Met circa 9,6 miljoen km2 is China na Rusland en Canada het grootste land ter wereld

Chinese wijsheden:

.   .   .

Als je iets wilt, vraag het dan aan iemand met ervaring en niet aan een geleerde

.   .   .

Sluit vriendschap met het goede in de mens, niet met zijn goederen


Chinees eten in China is doorgaans veel lekkerder dan hier in Nederland

Chinese wijsheden:

.   .   .

Hoe meer kennis men heeft, des te minder men de mens kent

.   .   .

De vlinder telt geen maanden doch momenten en heeft tijd genoeg