Voor mooie nagels, bel ons op 015-2145100.
  Chinese Cupping kan helpen bij o.a. rugpijn of frozen shoulder.
  Kies eens een ontspannende gezichtsbehandeling!
  Vertroetel uzelf... neem eens een manicure of pedicure!
  Een hand- of voetmassage bevordert uw bloedsdoorloop.
  China Body is dé Beauty Studio voor de bewuste vrouw! 

Handmassage

Minder bekent dan voetmassage, maar niet minder belangrijk! 
Regelmatige handmassages is niet alleen lekker en ontspannend, het zorgt ook voor een goede doorbloeding van uw huid, het maakt uw handspieren soepeler en draagt op die manier bij tot het verminderen of zelfs voorkomen van RSI-klachten.

De dunne, zachte huid op uw handen is kwetsbaar, droogt snel uit en is daardoor gevoelig voor rimpelvorming. Door regelmatige handmassages met voedende (Chinese) crèmes of oliën kan rimpelvorming worden verminderd. Uw huid raakt beter doorbloedt en ziet er weer prachtig uit.

Niet alleen in uw voeten bevinden zich energiepunten, maar ook in de handen bevinden zich drukpunten die tijdens een massage worden gestimuleerd. Dit heeft een verkwikkend effect op uw lichaam.

         

Voetmassage

Een voetmassage met Chinese geneeskrachtige kruiden doet wonderen, probeer het eens en overtuig uzelf!

In uw voeten bevinden zich reflex- en energiepunten die in verbinding staan met weefsels en organen. Wanneer uw lichaam en geest niet in evenwicht functioneren worden er blokkades gevormd in de natuurlijke energiedoorstroming, waardoor lichamelijke pijn, klachten en zelfs ziekteverschijnselen kunnen ontstaan.

         
Voet(reflex)massage is geen methode om een ziekte te genezen. Wel kunt u (van baby tot oudere) via deze methode gebruik maken van uw eigen geneeskrachtige levensenergie wat bevorderend is voor het herstel van uw gezondheid. Door voetmassage kunnen blokkades worden verminderd of zelfs worden opgeheven. Lichaam en geest worden op deze manier in een hersteltoestand gebracht. 
Een orgaan of lichaamsdeel dat niet goed functioneert heeft zijn uitwerking in de voeten. De plek in de voeten dat overeenkomt met het niet goed functionerende orgaan wordt licht pijnlijk. De pijnlijke plek ontstaat in eerste instantie doordat doorstroming van energie blokkeert. Daardoor zal het bloed en het lymfevocht minder stromen. Afvalstoffen kunnen moeilijker worden afgevoerd en voedingsstoffen kunnen moeilijker worden aangevoerd. Dit proces gaat zichzelf versterken waardoor klachten erger kunnen worden. Tijdens de voetmassage worden de afvalstoffen afgevoerd. De verstoring kan tijdens de massage merkbaar zijn door het ontstaan van lichte pijn, prikkels, jeuk, verandering van huid, transpiratie, etcetera. De plaats waar deze gevoelens ontstaan, geeft aan welk orgaan of lichaamsdeel niet goed functioneert. Wanneer de blokkades zijn opgeheven of opgelost, is uw lichaam in staat zichzelf te herstellen. Persoonsafhankelijk kunnen soms lichte bijverschijnselen optreden zoals zweten of een donkere urinekleur wat aangeeft dat de afvalstoffen zijn losgekomen en worden afgevoerd uit uw lichaam. Maak u niet ongerust, deze eenvoudige bijverschijnselen zijn een teken dat de voetmassage een helende werking heeft! Voetmassage is een prettige en veilige methode. Naast massage kunt u uw herstel nog verder bevorderen door onder andere betere voeding, het leren ontspannen van uw lichaam, kruidenthee, etcetera. Drink veel looizuurarme thee en veel water. Alcohol wordt niet aanbevolen omdat dit een heftige reactie op uw lichaam teweeg kan brengen.

China Body is dé Beauty Studio voor de bewuste vrouw, China Body is er voor u. China Body, goed voor uw lichaam!


Een typisch Chinese boot in de haven van Hong Kong

Chinese wijsheden:

.   .   .

De mens kan niet duizend dagen ononderbroken goede tijden beleven, zoals bloemen niet honderd dagen kunnen bloeien

.   .   .

Let op de jeugd, je weet niet ze zich zal ontwikkelen


Bamboe is zó sterk dat het als  stijger gebruikt wordt bij de bouw van wolkenkrabbers

Chinese wijsheden:

.   .   .

Iedereen neemt de kleur van zijn omgeving aan

.   .   .

De beide kleinste organen van de mens zijn het die de wereld bepalen: het hart en de tong