Voor mooie nagels, bel ons op 015-2145100.
  Chinese Cupping kan helpen bij o.a. rugpijn of frozen shoulder.
  Kies eens een ontspannende gezichtsbehandeling!
  Vertroetel uzelf... neem eens een manicure of pedicure!
  Een hand- of voetmassage bevordert uw bloedsdoorloop.
  China Body is dé Beauty Studio voor de bewuste vrouw! 

Routebeschrijving

China Body is gevestigd aan de Nieuwe Langendijk 68 te Delft en is uitstekend bereikbaar. China Body bevindt zich vlakbij de welbekende Koepoortbrug. De markt is slechts 2 minuten lopen. Tramlijn 1 en 19 zijn slechts een wandeling van circa 7 minuten. De vrijwel direct voor de deur gelegen bushalte, alwaar bus 80 stopt en de parkeergarage "Markt" zorgen ervoor dat China Body optimaal bereikbaar is. Het centraal station van Delft bevindt zich op circa 10 minuten lopen.

Openbaar vervoer

Vrijwel voor de deur bevindt zich bushalte Nieuwe Langendijk. Hier stopt bus 80 die via de ene richting naar IKEA rijdt en de andere kant op richting Kuyperwijk. Bus 80 stop in beide richtingen op NS Centraal station.
Tramlijn 1 en 19 bevinden zich op circa 7 minuten lopen, het station is circa 3 minuten verder.

Eigen vervoer

China Body is met het eigen vervoer eenvoudig te bereiken, volg de borden "P Markt".
Via Rijksweg A13, neemt u afslag 9 Delft. Aan het eind bij de T-splitsing, nabij de Oostpoort, slaat u rechtsaf de Stalpeart van der Wieleweg op. Bij het volgende kruispunt met stoplichten (bij Hotel Delft Centre) slaat u linksaf de Willem Naghelstraat op. Steek de Koepoortbrug over de Nieuwe Langendijk op. China Body bevindt zicht na circa 50 meter aan uw rechterkant.
Vanuit Delft volgt u de weg naar de Van Miereveltlaan (volg de borden GGZ Delfland → Doorgaand verkeer), of vanuit de andere kant via de Julianalaan naar de Stalpeart van der Wieleweg. Ten hoogte van Hotel Delft Centre gaat u de Koepoortbrug over de Nieuwe Langendijk op. China Body bevindt zich circa 50 meter verder aan uw rechterkant op nummer 68.

Parkeren

Er zijn 314 parkeerplaatsen in de ondergrondse parkeergarage "Markt" beschikbaar, verder 5 mindervalideplaatsen en 8 motorstalplaatsen. Daarnaast zijn er langs de openbare weg in de omgeving betaalde parkeerplaatsen beschikbaar.

Route plannen via TomTom

Uw route naar China Body is gemakkelijk te plannen via de navigatiesystemen van TomTom. Klik hier om naar de Web site van TomTom te gaan.


Route plannen via Google Maps

Natuurlijk kunt u ook eenvoudig uw route bekijken in Google Maps, zie de plattegrond hieronder.


China Body is dé Beauty Studio voor de bewuste vrouw, China Body is er voor u. China Body, goed voor uw lichaam!

Chinese tuinen en natuurparken zijn een waar genot om úren in te wandelen

Chinese wijsheden:

.   .   .

Er zijn momenten waarop een muis verandert in een tijger

.   .   .

Te weten wat men weet en te weten wat men niet weet, dát is kennis

In China zijn bergen die altijd besneeuwd blijven

Chinese wijsheden:

.   .   .

Wie zijn medemens acht, wordt zelf geacht

.   .   .

Wanneer de mens alleen zou praten over datgene waarvan ze verstand hebben, dan zou er op aarde spoedig veel gezwegen worden