Voor mooie nagels, bel ons op 015-2145100.
  Chinese Cupping kan helpen bij o.a. rugpijn of frozen shoulder.
  Kies eens een ontspannende gezichtsbehandeling!
  Vertroetel uzelf... neem eens een manicure of pedicure!
  Een hand- of voetmassage bevordert uw bloedsdoorloop.
  China Body is dé Beauty Studio voor de bewuste vrouw! 

01 maart 2010  China Body wordt officieel gestart

Hieraan voorafgaand is er veel werk verzet; onder andere het concept bedenken, een locatie vinden, inschrijven bij de Kamer van Koophandel, gemeente- en belastingzaken regelen en niet te vergeten een Web site bedenken en ontwerpen. Verder wordt in minder dan één maand de gehele studio verbouwd.

08 april 2010  China Body opent haar deuren

Op 8 april 2010 opent China Body haar deuren voor klanten. In het begin natuurlijk nog wat onwennig, maar al snel vindt China Body haar draai. Dit geldt ook voor haar klanten, die blijken China Body een fijne en professionele Beauty Studio te vinden.

19 september 2010  Interview voor krant

Yang Yang wordt geïnterviewd voor de krant "Delft op Zondag". Op 19 september verschijnt het redactionele stuk in de krant.

04 oktober 2010  Reclame in krant

China Body maakt reclame in de krant "Delft op Zondag". Gedurende drie maanden maakt China Body doormiddel van een advertentie reclame ter ondersteuning van haar naamsbekendheid.

08 april 2011  China Body is jarig

Op 8 april 2011 bestaat China Body precies één jaar, In het afgelopen jaar heeft China Body zich ontwikkeld tot een bekende Beauty Studio in Delft en de omgeving. Meer en meer mensen weten de weg naar China Body te vinden en veel klanten komen terug.

29 mei 2011  Nieuwe Web site voor China Body

Hoewel er regelmatig positieve reacties over de Web site zijn, wordt er toch gewerkt aan een nieuwe Web site. Het doel van de nieuwe Web site is naast een aantal cosmetische veranderingen nóg vollediger te zijn. De Web site wordt o.a. uitgebreidt met de pagina's "kruidenpleisters, kruidenlotions en haarclips & sierraden".
Ook de pagina "Bu Huo Guan (Cupping)" wordt aan de site toegevoegd. Deze speciale techniek wordt uitgevoerd door Yang Yang.

09 augustus 2011  China Body maakt een jaar lang reclame

Een jaar lang heeft China Body een vermelding op de Web site voor nagelstudio's: www.nagelstudio-info.nl.

22 augustus 2011  China Body te vinden via TomTom

China Body is nu ook makkelijk te vinden via de navigatiesystemen van TomTom.

15 juli 2012  China Body maakt een jaar lang reclame

China Body verlengt haar reclamevermelding op de Web site voor nagelstudio's: nagelstudio-info.nl.

30 augustus 2012  China Body promoot stichting Diva Dietvorst

China Body promoot stichting Diva Dietvorst actief door posters op het raam en in de winkel op te hangen. De stichting zamelt geld in voor Mara Dietvorst om Mara te helpen genezen van neuroblastoom kinderkanker.

14 september 2012  China Body sponsort studentenvereniging

China body sponsort de Delftse studentenvereniging Sint Jansbrug die in okbober 2012 haar 13e lusturm viert in verband met het 65 jarig bestaan van de vereniging.

13 mei 2013  China Body stelt stage plaats beschikbaar

Voor de tweede maal stelt China Body een twee weken durende "snuffel"stageplaats beschikbaar voor een leerling van het Grotius College te Delft.

29 juli 2013  China Body maakt jaar lang reclame

Voor het derde jaar heeft China body een vermelding op nagelstudio-info.nl.

08 oktober 2013  Mara Dietvorst (12 juni 2010 - 8 oktober 2013)

Ongeveer een jaar geleden promootte China Body stichting Diva Dietvorst actief om geld in te zamelen voor Mara die leed aan neuroblastoom kinderkander. Helaas hebben alle behandelingen die Mara heeft ondergaan niet geholpen en is Mara op 8 oktober 2013 overleden. Met toestemming van ouders wordt speciaal deze vermelding hier gemaakt in de hoop dat u wilt doneren voor kinderen met deze ziekte. Meer informaite kunt u vinden op de website van Villa Joep www.villajoep.nl.

05 november 2013  Nieuwe Web site voor China Body

Een nieuwe Web site voor China Body! Met meer fleurige- en vrouwelijke kleuren en meer van deze tijd. China Body wil zich meer richten op de bewuste vrouw, de vrouw die met haar lichaam bezig is. Daarom wordt de slogan veranderd van "China Body is er voor u, China Body goed voor uw lichaam!" in "China Body is dé Beauty Studio voor de bewuste vrouw, China Body is er voor u. China Body, goed voor uw lichaam!".
Omdat er veel positieve reacties zijn over de opzet van de site is hier niet veel aan veranderd. De index-pagina bestaat nu uit tegels waaruit de klant een eerste keuze maakt. Pas in de pagina's daarna wordt een rol-menubalk zichtbaar. In het logo ten slotte, is de schaduwrand iets aangepast zodat het logo beter zichtbaar is geworden.

08 april 2014  Bescheiden prijsverhoging na 4 jarig bestaan China Body

China Body bestaat 4 jaar en heeft in de afgelopen jaren nooit haar prijzen verhoogd. Na 4 jaar wordt er een uiterst bescheiden prijsverhoging doorgevoerd voor sommige diensten. Tevens wordt "zu guang fen" aan de diensten toegevoegd. zu gaung fen is een voetenbar-behandeling tegen o.a. voetschimmel waarbij de klant drie dagen achter elkaar in de studio langskomt.

05 juni 2014  China Body heeft ruimere openingstijden

China Body verruimt haar openingstijden met 1 uur. Het blijkt dat veel vrouwen "toch nog even langskomen". Om hieraan gehoor te geven de verruimde openingstijden tot 20.00 uur.

08 april 2015  China Body bestaat 5 jaar!

Op 8 april is het precies 5 jaar geleden dat China Body voor het eerst haar deuren opende voor klanten.

07 oktober 2015  Uitbreiding diensten

China Body heeft haar diensten uitgebreid met wimperextensions. Tevens wordt er nu onderscheid gemaakt tussen een Tuina- en Sport massage voor zowel de Professionele Chinese lichaamsmassage als voor de Professionele Chinese Kruidenmassage.

01 maart 2016  China Body verbouwd de beauty studio

Precies 6 jaar nadat China Body officieel is gestart, is de studio volledig verbouwd. De verbouwing heeft drie weken in beslag genomen en de studio ziet er nu totaal anders uit dan voorheen. Er is één pedicurestoel bijgekomen. Het totaal bedraagt nu vier plaatsen, waarbij direct duidelijk wordt dat hier meer nadruk op komt te liggen. Drie pedicurestoelen zijn voorzien van een   voetenbar met automatische water aan- en afvoer. Tevens is er een gezichtsbehandelingskamer waar o.a. wimperextensions worden gedaan. Met een moderne indeling en veel LED licht kan China Body er weer een tijdje tegenaan!

15 april 2016  China Body aanwezig bij de 'Ladies Night 2016' van TU Delft personeelsvereniging Prometheus

China Body is gevraagd door de personeelsvereniging Prometheus van de TU Delft om op haar jaarlijkse 'Ladies Night' het nagellakken te verzorgen. Verheugd en vereerd was het antwoord ja! Circa 100 vrouwen waren aanwezig en China Body had het druk! Een continu lange stoet van vrouwen tijdens het 4,5 uur durende evenement. 35 verschillende kleuren nagellak, waarvan er 33 gebruikt zijn. Keuze genoeg dus en veel positieve reacties! Het was een geslaagde avond voor de 100 aanwezigen én voor China Body.

11 juli 2016  Pinnen bij China Body

Vanaf nu is het mogelijk om te pinnen bij China Body. Zowel gewoon pinnen, als contactloos én credit cards zijn welkom.

13 juli 2016  China Body genoemd op "indebuurt Delft"

China Body is genoemd in het nieuwe platform "indebuurt Delft", het nieuwe platform dat Delftenaren via nieuws, artikelen, aanbiedingen en tips inspireert en informeert over hun buurt. Klik hier voor het artikel

01 maart 2020  China Body bestaat 10 jaar!

Tien jaar geleden is China Body officieel gestart. Op dat moment werd o.a. de studio verbouwd en de website gebouwd.

15 maart 2020  Corona crisis

Door de pandemie van het SARS-CoV-2 virus, wat de ziekte Covid-19 veroorzaakt, wordt ook China Body getroffen. Op last van de overheid worden vele winkels, horeca, etc. per direct gesloten. De werkzaamheden die China Body verricht worden gezien als een contactberoep. Gevolg hiervan is de directe, maar tijdelijke sluiting. Voor hoelang China Body gesloten moet blijven is geheel onduidelijk, de overheid zal dit communiceren. In tussentijd geldt voor iedereen: blijf zoveel mogelijk thuis, houd minimaal 1,5 meter afstand, was veelvuldig je handen voor minimaal 20 seconden en houdt je aan de opgelegde regels. Vanuit China Body aan iedereen: veel sterkte in deze rare en moeilijke tijd, wees voorzichtig!

08 april 2020  China Body 10 jaar open voor klanten!

China Body zou op 8 april precies 10 jaar open zijn voor haar klanten. Door de Corona crisis is dit tijdelijk niet het geval (zie de aankondiging van 15 maart 2020).

24 april 2020  China Body breidt uit met een kamer voor gezichtsbehandelingen en speciale behandelingen

Vlak voor de tijdelijke stuiting ten gevolge van de Coronapandemie was China Body al bezig met de uitbreiding van de studio  met eem kamer speciaal voor (met name) gezichtsbehandelingen. In de tussentijd is dit afgerond zodat klanten na de heropening hier direct gebruik van kunnen maken. De ruimte wordt o.a. gebruikt voor wimperextensions, wenkbrouwen, gezichtsmaskers, Chinese cupping en zogenoemde "SUN HOPE behandeling" waardoor de gezichtshuid strakker wordt .

11 mei 2020  Corona crisis

15 maart was de dag waarop China Body op last van de overheid terstond haar deur voor haar klanten moest sluiten. Vele ondernemers werden door deze landelijke maatregel getroffen. Tientallen duizenden zieken mensen en vele duizenden slachtoffers werden (en zijn) getroffen door het Corona virus. De regering trok vele tientallen miljarden Euro's uit aan steunpakketten voor ondernemers en personeel. Vandaag, na acht weken sluiting, worden de maatregelen weer iets versoepelt en mogen contactberoepen, zoals nagelstudio's, kappers, fysiotherapeuten, etc. weer voorzichtig beginnen. Zo ook China Body. Speciale voorzorgsmaatregelen, anders dan de al reeds ingestelde maatregelen, zijn niet van toepassing. Voor China body geldt: houd 1,5 meter afstand en waar dat niet mogelijk is worden mondkapjes geadviseerd. Personeel zal altijd een mondkapje dragen.  Vooraf wordt aan de klant gevraagd of er Covid-19 klachten zijn. De winkelindeling is iets veranderd. De drie nageltafels zijn een kwartslag gedraaid zodat klanten op een veilige manier kunnen passeren. De indeling van de drie pedicurestoelen is ook veranderd. Twee stoelen, waarbij de middelste stoel niet gebruikt wordt, zijn nu de standaard.  De vierde losstaande stoel kan ook dienstdoen als pedicure stoel. China Body stelt eisen bij het betreden van de studio: handen grondig desinfecteren en mondkapje dragen, maximaal vier klanten in de studio en kortgeleden niet uit een code-oranje- of roodgebied geweest zijn. Mondkapjes (€ 1,-) zijn op verzoek beschikbaar.

Beste klanten, deze pandemie is nog lang niet over! Wees alert en houdt u aan de opgelegde regels. Veel sterkte toegewenst door al het personeel van China Body!

 


China Body is dé Beauty Studio voor de bewuste vrouw, China Body is er voor u. China Body, goed voor uw lichaam!


Het Olympisch stadion in Beijing (Olympische Spelen 2008) heeft als bijnaam "het vogelnest"

Chinese wijsheden:

.   .   .

Al sluit je de haan op, toch gaat de zon op

.   .   .

De allergrootste dwazen en de allergrootste wijzen slagen gemakkelijk in het leven, zij die daar tussenin staan hebben het echter moeilijk


De toegangsbrug naar de verboden stad in hartje Beijing. De verboden stad is 750 bij 980 meter groot

Chinese wijsheden:

.   .   .

Ontsteek geen vuur dat je niet meer kunt doven

.   .   .

Een mensenleven vult geen honderd jaren, toch is het altijd vol van duizeld zorgen